Figyelembe ajánlom: mibasztukel

 2010.06.12. 13:57

 Mindenki figyelmébe ajánlom, a vicces de annál jelentőségteljesebb oldal létezését.Így deifiniálják magukat:

Az oldal apropója: elég volt abból, hogy Magyarországon mindenki mindig egymásra mutogat és nem vállal felelősseget semmiért!

 

Ez az oldal azoknak szól, akik azt mondják: bevállalom! Sőt, mi több azoknak, akik akár azt is mondják, hogy helyre is akarom hozni vagy helyre hoztam már (nyilván nem lehet mindent helyrehozni, de a szándék...), amit elbasztam...!

 

  • Ide mindenki feltöltheti, leírhatja hogy mit szúrt el, és ha rendbehozta, akkor azt is.
  • Minden elbaszás és minden rendbehozás rating-elhető, tehát ha másokét olvasod, akkor pontozhatod 1-5 között.
  • Szintén minden elbaszás és helyrehozás kommentelhető, tehát hozzá lehet szólni. Beírhatjátok egyes dolgokról a vélemenyeteket, vagy javasolhattok helyrehozást.
  • Nyilván mindez játékos formában es anonimitásban. Tehát amikor regisztráltok és beírjátok az adataitokat, abból semmi nem publikus, kivéve a usernev (rendes név, e-mail cím stb. nem publikus).
  • A feltöltéseknél tudtok választani kategóriát, azaz témakört, meg tudjátok adni az esemény helyét és idejét, illetve azt, hogy 18 év feletti-e a téma.
  • Az oldalon lévő tartalmakat lehet szűrni téma, hely, idő stb. szerint, vagy szavakra keresni. Tehát ha valakit csak egy kategória, vagy környék érdekel, akkor azt is meg fogja találni.

 

www.mibasztukel.hu

 

Címkék: oldalajánló mibasztukel

A bejegyzés trackback címe:

https://meghasad.blog.hu/api/trackback/id/tr212076209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása