tv2.hu/tények.Mi van veletek is....jólvan vonulgassunk.Én meg felvonulok mert hegedülök.Jó?

 

 “Két kandisznó anális közösüléséből még nem született utód” – ezt mondta a hetero büszkeség napi felvonulás szervezője, szerinte ezért evolúciós zsákutca a homoszexualitás, és szerinte ezért nincs jövője a homoszexuális pároknak. A hetero felvonulást pedig azért szervezi, mert őt zavarja, hogy a melegek felvonulnak. Bár azt is hozzátette, hogy őt az is zavarja, ha egy férfi és egy nő csókolózik az utcán, mert azt is otthon, a ahálószobában kellene csinálni.

A meleg felvonulás ellenrendezvénye lesz az a menet, amit szeptember 4-én tartanak. Az ellen tiltakoznak, hogy a homoszexualitást “szabadon lehet gyakorolni” Magyarországon.

Az ellen tiltakoznak, hogy Magyarországon a homoszexuális “eszméket” nyíltan lehet gyakorolni, és – ahogy a szervezők fogalmaznak – “népszerűsíteni”. Ezért akarnak egy ugyanolyan felvonulást csinálni, mint amilyen a meleg büszkeség napi felvonulás. Koletár Csaba a szervező a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta: “a rendezvény célja, hogy megmutassák, nemcsak az azonos neműek, hanem a különböző neműek viszonya is figyelemre méltó.”

Az ötletgazda már tavaly szeptemberben bejelentette a rendezvényt, de akkor mér nem adott rá engedélyt a rendőrség, azt mondták azért, mert egy évvel a tervezett időpont előtt nem tudják megállapítani, hogy például milyen forgalmi viszonyok lesznek, menynire akadályozza a rendezvény Budapest életét. Most viszont az újabb beadvány ellen már nem volt kifogásuk, azaz tulajdonképpen engedélyezték a menetet.

Címkék: meleg ellen kandisznó heterofelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://meghasad.blog.hu/api/trackback/id/tr112082400

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.03.22. 23:55:26

Top 5 díszletdramaturgiai zenekari tag, featuring - B-oldal

Trackback: website laten maken 2018.03.20. 22:54:57

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása